Sjómaður yvirlivdi 8 tímar langan svimjitúr

25 ára gamli avstraliumaðurin Andy Wilsen reyk í gjár fyri borð tá ið bátur hansara rakti eina aldu, og varð hildin at vera druknaður eftirsum báturin varð funnin við motorinum í gongd og alt. Men hann gav ikki upp, hugsaði um gentuna og svam ímóti landi, uttan bjargingarvest og í hørðum streymi einar 7.5 km yvir 8 tímar. Varð stungin av portugisiskum orlogsmanni og møtti einum hávi, og mátti eisini stríðast við vøddakrampa. Komin á land svav hann einar 20 minuttir á klettunum, áðrenn hann fann onkrastaðni at ringja heim til dámuna. Løgreglan sigur at hann má hava verið ein sterkur svimjari, at hava kunnað hildið á so leingi. Sí video her og her, har tey m.a. tosa við Wilson sjálvan.

Andy Wilson

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.