Bagsværd Svømmehal fingið Poseidon trygdarskipanina

Bagsværd Svømmehal hevur sum fyrsta svimjihøll í danska kongaríkinum fingið sær sonevndu Poseidon trygdarskipanina, sum við videotólum og teldu kann staðfesta um nakar hevur ligið stillur (og harvið møguliga druknaður) undir vatnskorpuni í meira enn 10 sekund. Royndir vísa at tað hevur stóran týdning at bjarga druknaðum fólki innan 30 sekund, um tey skulu kunna fáast til lívs aftur uttan mein, og tá ið so lívbjargarar til tíðir kunnu hava trupult við at síggja niður á botn í óróligum vatni, so er tað sjálvsagt at telduyvirvøka má til. Sí tíðindi á SwimNews.dk og video á dr.dk.

2 thoughts on “Bagsværd Svømmehal fingið Poseidon trygdarskipanina”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.