Sørensen sigur at Wildeboer er ein primadonna

Danski sportchefurin kallar landsliðvenjaran Paulus Wildeboer fyri eina primadonna, men undirstrikar sambært Ekstra Bladet at hetta skal skiljast í mest positiva týdningi. Primadonna-lýsingin er við tilvísing tey fýra sløgini av lyklastarvsfólkum sum Helle Hegn granskari á Copenhagen Business School hevur greinað seg fram til, har primadonna’in er ‘styret af et kald og ønsket om at gøre en forskel i den højere sags tjeneste. Arbejdet er en primær kilde til tilfredshed – og anerkendelse er ikke i sig selv en motivationsfaktor.’

“Paulus er svømning. Medierne har tegnet ét billede. Men skal man tegne et retvisende billede, må man også have andre sider af Paulus med, og for eksempel vil jeg godt påstå, at vi aldrig har haft en landstræner, der har lagt så megen tid og energi på at hjælpe klubtrænerne med råd og vejledning.”

One thought on “Sørensen sigur at Wildeboer er ein primadonna”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.