Friis sigur at hetta var millum verstu dagar í hennara lívi

Lotte Friis sigur nú við Sporten.dk, at dagurin í gjár var ein tann ringasti í hennara lívi, har tað var trupult at yppa øksl um yvirskriftir í miðlunum sum t.d. at “Lotte Friis er for fed”, og har hon var djúpt vónsvikin av at onkur hevur likið ein privatan teldupost víðari út í fyrst svimjiumhvørvi og síðani miðlarnar. Hon og landsliðvenjarin hava langt síðani tosað út um hendan teldupost, og arbeiða nú víðari fram ímóti teirra málsetningum. Og Friis sigur so sjálvt, at lægri vekt er ein av vegunum hjá henni at gerast ein betri svimjari.

“For mit vedkommende nytter det ikke noget, at jeg tager til et stævne og vejer mere, end der er ideelt for min fysik. Vægten er en faktor i svømning. Ligesom i boksning, hvor Mikkel Kessler ikke går i ringen og vejer mere, end han skal”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.