Árið í ár er tað týdningarmesta fyri OL 2012, sigur Sørensen

Lotte Friis og Rikke Møller Pedersen fóru herfyri á 3 vikur langa venjingarlegu í Kolombia, formliga sum fyrireiking til HM á stuttgeil í desember, men í veruliganum til at eftirkanna hvussu tað riggar hjá teimum at venja og búgva í 2600 metra hædd. “Denne sæson er den vigtigste i forhold til OL. Det er nu, man skal teste sine forandringer og lave sine træningsskift. Man skal træffe de store beslutninger i år”, sigur danski sportsjefurin Lars Sørensen, um hetta at senda genturnar hægri upp enn tey nakrantíð hava roynt fyrr. Lesið her á sporten.dk.

One thought on “Árið í ár er tað týdningarmesta fyri OL 2012, sigur Sørensen”

  1. Úr greinini: “Det kan godt være, det koster lidt på resultatsiden til VM på kortbane. Men vi er nødt til at gøre os den erfaring at prøve at gå op i 2.600 meters højde. Et sløjt kortbane-VM kan vi leve med, selv om det ikke er optimalt. Men det er endnu værre, hvis OL eller langbane-VM ikke klapper.”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.