Stephanie Rice mist sponsor tí hon tweetaði

Bilmerkið Jaguar hevur strikað eina sponsoravtalu við avstralsku Stephanie Rice, eftir at hon herfyri á Twitter feiraði sigurin hjá Avstralia yvir Suðurafrika í rugby við orðunum “Suck on that faggots”. Hóast hon angraði og strikaði boðini, so vóru bæði Twitter-brúkarar og miðlar so mikið á gosi tá, at Jaguar Avstralia eftirfylgjandi hevur valt at steðga teirri sponsoravtalu, sum tey hava havt við Rice síðani januar 2010. Les swimnews.com

3 thoughts on “Stephanie Rice mist sponsor tí hon tweetaði”

  1. Ups, “Stephanie Rice has been dumped as the face of luxury car brand Jaguar after her gay slur on Twitter. ” http://www.heraldsun.com.au/entertainment/confidential/gay-slur-costs-stephanie-rice-jaguar-sponsorship-deal/story-e6frf96x-1225914998070

    Og ja, onkur tekur tað veruliga nær

    Ian Roberts, who is a former rugby player who is gay, told the Herald Sun: “She is an idiot and anyone who continues to endorse her as an athlete is an idiot as well. … And I say that with a very sad tone in my voice. What a fool. And if her sponsors don’t do something about it, they’re fools as well.”
    http://sdgln.com/health/2010/09/06/olympic-gold-medalist-swimmer-stephanie-rice-condemned-homophobic-tweet

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.