Longri grein um Pál Joensen í Politiken

Hon er eitt sindur gomul nú, greinin í Politiken, daterað 15. august 2010. Men har stendur ymiskt áhugavert, so sum at hann verður samanborin við onnur føroyskt brøgd sum tá ið Ove Joensen róði til Danmarkar, tá ið Jon Hestoy svam 1500 metra firvald, og tá ið Hestoy át nekarakyss. Eitt sindur um hyljar, um søguna hjá Pál, um møguliga venjing saman við dønum, og um Elspu Mørkøre. Lesið her á pol.dk.

One thought on “Longri grein um Pál Joensen í Politiken”

  1. Inviteret med til træning
    Lars Sørensen fortæller, at han og landstræner Paulus Wildeboer flere gange har inviteret Pál Joensen med til træning med det danske landshold, men det har hans træner, Jón Bjarnason, ikke ønsket.

    Hatta skal so standa fyri hansara egnu rokning, eg vil spyrja hann hvat hatta merkir tá ið eg eri til komandi Clinic um eina góða viku, men eg ringi til Allan Nielsen (Politikken) fyrst so hann hoyrir Lars svara. Fái sikkurt okkurt svar sum “Nååå er du Jon? så har jeg snakket med den forkerte”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.