Løkke Rasmussen um Pál: “Vilje og talent der ikke kan holdes tilbage”

Danski forsætisráðharrin Lars Løkke Rasmussen var í morgun at hoyra í sendingini “Café Hack” hjá Danmarks Radio P4, har hann millum annað lýsti Pál Joensen og Teitur Lassen sum “vilje og talent der ikke kan holdes tilbage”. Hann kendi týðiligvís eisini til væntandi svimjiumstøðurnar hjá Páli og restina av okkara svimjarum her heima á klettunum … so hvør veit, kanska vit kunnu fáa eina hond frá dønum, um føroysku politikararnir svíkja 😉

Cafehack 100829 Løkke Rasmussen um Pál og Teitur by svimjing

Her er samrøðan millum útvarpsvertin Søren Dahl og forsætisráðharran Lars Løkke Rasmussen á skrift, tað pettið har teir viðgera føroyingarnar …

Søren Dahl: “Vi skal høre et stykke smuk smuk musik med en fantastisk færøsk sanger der hedder Teitur. Et stykke musik du har valgt, “Louie Louie”, har du en kort kommentar til det?”

Lars Løkke Rasmussen: “Jamen jeg holder meget af Færøerne, og Teitur er jo et eksempel på hvor langt man kan nå, selvom man kommer fra et lille samfund. Jeg har lige været deroppe på et officielt besøg, og det der slår mig er at det her lille samfund kan lave så mange talenter. Tag sådan en som Pál Joensen der lige blev sølvvinder ved EM i 1500 meter svømning. Der findes simpelt hen ikke et svømmebassin på Færøerne der har internationale mål, og han har alligevel trænet sig op. Og det viser jo noget om vilje og talent der ikke kan holdes tilbage, og det er Teitur jo også et eksempel på.”

Søren Dahl: “Jeg ved også at dine svigerforældre er løsrivelsesfolk, og sådan politisk så stod I ligesom ikke det samme sted, men har et fantastisk familiært forhold til hinanden og elsker hinanden i dag. Det synes jeg jo er enormt smukt, så lad os nyde Teitur!”.

One thought on “Løkke Rasmussen um Pál: “Vilje og talent der ikke kan holdes tilbage””

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.