DM umfatar nú eisini 10km upp á tíð

Sum nakað nýtt hevur danska svimjisambandið kunngjørt kravtíðir til 10 km havsvimjing á EM í Budapest, at klára á langgeil áðrenn 1. mai. Tey fara at hava eina kapping í 10.000 metra frí á langgeil, í steðginum millum innleiðandi og finalur á donsku meistarastevnuni tann 29. mars, og svimjararnir skulu so eftirfylgjandi eisini kunna prógva seg á altjóða kapping í veruligari havsvimjing, í juni ella juli mánaða. Kravtíðin er 2.06.30 hjá kvinnum og 1.57.30 hjá monnum, sum her altso merkir til dømis 2 tímar 6 minuttir og 30 sekund hjá kvinnum. Ella tilsvarandi 1:15.90 fyri hvørjar 100 metrar hjá kvinnum, og 1:10.60 fyri hvørjar 100 metrar hjá monnum. Luttakarar skulu melda til í telduposti til sjálvan landsliðsvenjaran Paulus Wildeboer, ella gera avtalu við úrvalsdeildina hjá danska svimjisambandinum, um nær tey annars kunnu klára kravtíðina. Les swimnews.dk

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.