So er Speedo LZR Racer Elite komin á marknaðin

Speedo USA hevur sent út tíðindaskriv, har tey lansera nýggju Speedo LZR Racer Elite draktirnar sum “Speedo’s most advanced performance racing suit”. Tey brúka tøkni frá gomlu (og nú skjótt bannaðu) Speedo LZR Racer superdraktini, til at sveisa seymirnar saman við ultraljóði, til at avmarka vøddaristingar, og til at skapa og stútta kroppin við ‘3D mynstri’. Men størsti munurin í mun til tær gomlu er nokk, at tær bara kunnu ganga til knæ nú, og bara upp á miðju hjá mannfólki, og at eingi snarlás eru í teimum longur. Serliga væntandi snarlásini gera, at tað verður torført at kroysta ein svimjara líka nógv saman, sum í teimum draktum ið nýttar verða í løtuni.

Developed in the Speedo Aqualab® and utilizing the technology developed for the Speedo LZR Racer suit, the Speedo LZR Racer Elite incorporates the same fully bonded construction with ultrasonically welded seams for the ultimate smooth, flexible and streamlined surface. Made from exclusive ultra-lightweight, low drag LZR Pulse® fabric, the suit is engineered to fit the swimmer’s body for a streamlined shape while reducing muscle oscillation, enabling them to cut through the water more efficiently. Also featuring Speedo’s unique 3D, three-piece dynamically engineered pattern for optimum fit and shape, the Speedo LZR Racer Elite is Speedo’s most advanced performance racing suit.

2 thoughts on “So er Speedo LZR Racer Elite komin á marknaðin”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.