Jackson og Pellegrini melda avboð til landsdystin móti USA

SwimNews.com veit at siga, at bretski Joanne Jackson hevur meldað avboð til “Duel in the Pool” landsdystin móti USA í desember, av tí at hon stríðist við lungnabruna eftir ein umgang av influensa. Og Pellegrini hevur rennt seg í “a clash of dates”, sum merkir at hon velur ein døgverða við italskum politikarum fram um dystin ímóti USA. Avloysarar verða mest sannlíkt tær næstbestu til 400 og 800 frí úr hesum londum, Jasmin Carlin úr Bretlandi og sambært SwimNews Alessia Filippi úr Italiu. Eg (Rókur) skrivi “sambært SwimNews) her í tí seinasta, av tí at Filippi longu er á listanum, og tey tí kanska fáa brúk fyri at velja onkra aðra til at fáa fullmannað liðið.

One thought on “Jackson og Pellegrini melda avboð til landsdystin móti USA”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.