Hvat er hatta har til høgru?

Vangeneugden 15,4 kmTit hava sikkurt lagt til merkis handan har kassan til høgru, við ymiskum SMS-líknandi frá kendum svimjinøvnum. Hatta er ein nýggj lista-funka hjá Facebook-líknandi Twitter, har man kann gera sín egna lista við ‘tweets’ frá útvaldum Twitter-brúkarum, at koyra á egna heimasíðu. Í hesum føri er altso talan um listan “svimjing/svimjing” hjá mær, har eg leggi afturat øll tey kendu svimjinøvn sum eg yvirhøvur kann finna, og har vit so kunnu lesa sum t.d. nú, at Cullen Jones og Dara Torres halda við NY Yankees, og at belgiski langteinarin Tom Vangeneugden eftir øllum at døma hevur vant 15.4 kilometrar í morgun (!).

2 thoughts on “Hvat er hatta har til høgru?”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.