Vísdómsorð frá Garrett Weber-Gale um 50 metra hyljar

Amerikanski OL-gullvinnarin Garrett Weber-Gale bloggar her á swimnetwork.com um hví hann í dag er so glaður fyri at venja á langgeil, hóast hann sum smádrongur ikki var serliga glaður fyri hesar langu hyljar. At 50 metra hylurin tvingar teg til at SVIMJA, heldur enn bara at senda teg frá vegg til vegg, og at tú tí fysiskt og tekniskt fært meira burtur úr venjingini. Langgeilin fær teg enntá skjótari í form, sigur hann, sum burdi verið áhugavert fyri ein og hvønn.

Simply put, I think it’s much harder to train long course and it gets my body in shape faster than swimming short course. The truth is that there is nowhere to hide because there are fewer turns helping you keep your momentum. Everything must derive from the power and momentum you can gain and maintain solely from your stroke.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.