Kvartføroyingurin Carry venur eyka á landi móti London 2012

SwimNews.com skrivar her um evnaríka bretska langteinaran David Carry, sum er úr Aberdeen í Skotlandi, og ommusonur Haslu Elder fødd Josephsen úr Klaksvík. Gullvinnari í 400 frí og blandað á Commonwealth Games í Melbourne í 2006, ið Bjarnason & co heilsaðu uppá á HM í Melbourne í 2006, har hann eisini svam sera skjótt, og sum eisini luttók fyri Bretland á HM í Manchester í 2008.

Hann hevur sambært SwimNews havt trupulleikar við at ‘finna formin’ hetta seinasta árið, men venur tó óført ímóti OL í London í 2012, við fokus á serliga fimi á landi, renniøvilsi og sprint. “Off the walls is where the British team have been falling behind a bit so we want to improve that. And the best way to improve strength is to do running drills”. Carry sigur seg finna motivatión í “any chance I get to race against the best in the world”, og Craig Lord hevur á sín vanliga hátt góð eygu til Carry, við tað at Carry sær út til at vera tann typa, sum hevur minst brúk fyri draktunum:


Carry, with his greyhound-like physique and feel for water gained over many years of build up, is among those who are most likely to feel the greatest benefit from a return to textile suits and a cut back from bodysuits under new suit rules in 2010.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.