‘Tú kanst ikki svimja sum Phelps bara við vanligari føði’

Nakað soleiðis sigur venjarin hjá honum Bob Bowman, í sambandi við at Phelps nú reklamerar fyri drykkjupulvurinum PureSport, “an optimal mix of protein, electrolytes and carbohydrates”. “If you’re trying to swim the program he did in Beijing, you’re not doing that on normal nutrition”. Greinin her á reachforthewall.com viðger rættiliga intenst vandan við at brúka sovorðin kosttilskot, við tað at til dømis Jessica Hardy sum kunnugt mest sannlíkt varð dopingdømd vegna dálkað tilskot. Men teir báðir siga at tað er ein kjansur sum má takast, um Phelps skal kunna venja og kappast sum hann ger. Og at alt til Phelps verður eftirkannað bæði eina og tvær ferðir, tí at “If [Phelps] fails a drug test because of something like that, it’s all over for a lot of people”.

3 thoughts on “‘Tú kanst ikki svimja sum Phelps bara við vanligari føði’”

    1. Verður man yvirhøvur testaður fyri kyksilvur?

      Og er ikki okkurt megagott bakteriuhemmandi í hasum har DDT? 😉

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.