Úrslit frá Silva Cup í dag

Viðfestur er úrslitalistin frá Silva Cup hjá Reka í Leirvík í dag, umframt RE-fílan til hagtalsbrúk. Samlaða úrslitið varð (við fyrivarni… talt í hond…) at HS vann stevnuna við 12 gull, 6 silvur og 11 bronsuheiðursmerkjum, meðan FS varð nr 2 við 11 gull, 6 silvur og 6 bronsu, og SuSvim varð nr 3 við 7 gull, 8 silvur og 8 bronsu.

Felag Gull Silvur Bronsa
Havnar Svimjifelag 12 6 11
Fuglafjarðar Svimjifelag 11 6 6
Suðuroyar Svimjifelag 7 8 8
Svimjifelagið Reki 4 8 2
Ægir 4 7 6
Svimjifelagið FLOT 2

5 thoughts on “Úrslit frá Silva Cup í dag”

  1. Noy noy… eg royni ikki at spilla nakran út, cross my heart 🙂

   Men um tú hyggur at fíluni við t.d. notepad, ella við at lata hana upp í internet-kaganum, so hava allir SuSvim svimjararnir fingið klubb-kotu 0, heldur enn tað rætta 21010. So tað er ‘bara’ at ganga alla fíluna ígjøgnum í hond, ella koyra søg-og-erstat uppá øll “0 ;”, við útskiftningskotu “21010;”

   … eg skal fara at skifta fíluna út, her

   1. hehe, okey, nørd geak 😉
    Suff.. hetta kemur fyri næstan hvørja ferð 🙁
    Er 0 ein betur placering enn 1?
    1 er jú betur enn 2 :o)

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.