The Morning Swim Show tosar við Jessica Hardy

Peter Busch á The Morning Swim Show tosar her í videoini við amerikansku Jessica Hardy, sum herfyri setti trý heimsmet í 50 og 100 bringu, á U.S. Open í vikuni eftir HM í Rom. Hardy kundi ikki luttaka á HM í Rom, av tí at hon enn var í karantenu fyri doping, eftir á amerikansku úttøkustevnuni til OL í Beijing í fjør at verða testað positiv við anabolska steroidinum clenbuterol. Ein dómur sum altjóða antidopingfelagskapurin WADA enn metir eigur at vera tvey ár, men sum amerikanska antidopingnevndin hevur stytt til eitt ár, av tí at tað skal hava verið av óvart. Busch og hon tosa um heimsmetini og seinasta árið, umframt um hennara stríð við WADA.

2 thoughts on “The Morning Swim Show tosar við Jessica Hardy”

 1. Hardy sigur tíðliga í hasari samrøðuni: “I was training really well all year”

  Men altjóða reglurnar hjá WADA siga, at tú mást ikki ein gang venja í einum felag undir WADA, um tú hevur fingið dopingdóm. Faktiskt mást tú ikki vísa teg í felagnum yvirhøvur, uttan tá ið tað hevur við antidoping at gera …

  10.10.1 Prohibition Against Participation During Ineligibility
  No Athlete or other Person who has been declared Ineligible may, during the period of Ineligibility, participate in any capacity in a Competition or activity (other than authorized anti-doping education or rehabilitation programs) authorized or organized by any Signatory, Signatory’s member organization, or a club or other member organization of a Signatory’s member organization, or in Competitions authorized or organized by any professional league or any international- or national-level
  Event organization. An Athlete

  Comment to Article 10.10.1: For example, an ineligible Athlete cannot participate in a training camp, exhibition or practice organized by his or her National Federation or a club which is a member of that National Federation

  http://www.wada-ama.org/rtecontent/document/code_v2009_En.pdf

  Sí eisini her á antidoping.dk

  Straffen for doping er udelukkelse fra alle trænings- og konkurrenceaktiviteter samt et hvilket som helst ulønnet eller lønnet hverv inden for Danmarks Idræts-Forbund, medlemsorganisationer og foreninger.

 2. Hon venur enn har hon var seinasta ár. Hjá Salo.
  Hon sigur jú at hon og Soni (heimsmeistarin frá Roma) venja saman hvønn dag… soooeee hvussu er við at halda hasar reglurnar hjá WADA veit eg ikki, men nógv smuthol mugu vera.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.