Svínakrím á hotellinum

Jón frætti í gjár at ein ungarskur vatnpolospælari herfyri varð sendur heim av hotellinum hjá okkum, við staðfestum svínakrím. Nakrir svimjarar úr Barbados stríðast eisini við onkrar sjúku, sum gevur teimum høgan fepur, men sum læknin ikki enn veit hvat er. Onkur av teimum er vist nokk í karantenu á kamarinum, men vit hava altso sæð teir dagliga niðri í matstovuni, til nú. Sjúkan gevur pínu í lungunum, sum Pál eisini hevur klagað um, so tað er altso ein møguleiki fyri at hann stríðist við onkrari bakteriu ella virus, um enn hann ikki hevur fepur ella onnur symptom uppá veruliga sjúku. Mest skuffandi í hesum sambandi er, at vit einki frætta um sjúkutekin hjá øðrum svimjarum, uttan tá ið vit beinleiðis spyrja lækna ella líknandi um tað.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.