Birita fekk sína Jaked í stødd 20

DSC_0150Italiumenn er ikki bangnir fyri at broyta ætlan, og tað kom tí okkum til góðar, at teir settu ein eyka buss inn í gjárkvøldið. Í øllum førum høvdu eingi onnur enn vit uppdagað tað, og Birita og eg vóru tí einastu ferðafólk kl 06:05, og fyrst í køina. So nú er bara eftir at fáa hana í hesa elalítla drakt, har bulurin er sum ein dukkutroyggja, og beinini eitt sindur longri.

DSC_0159

(Sum tit síggja, so var køin væl stytri í morgun, av tí at tað var so stutt til innleiðandi. Men flestu genturnar vóru í stødd Biritu, so tað var bara gott at vit fóru tíðliga. Og forrestin, so úttalast tað “Djaked”, veit eg nú, frá teimum sum gera hana. Ikki “Djeyked” ella “Jaked”)

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.