Canet: Gilot vann 100 frí, Alshammar 50 firvald

Franski Fabien Gilot vann í gjár 100 frí á Mare Nostrum stevnuni í Canet, við tíðini 48.33 har ungi russin Danila Izotov svam 48.45, Lagunov 48.75, og Stefan Nystrand varð nr 4 við 48.94. Therese Alshammar vann 50 firvald við tíðini 25.57, og spanski Rafael Munoz Perez 50 firvald hjá monnum við tíðini 23.37, næstan 1 sekund frá heimsmetinum hjá honum á 22.43. Í 400 frí hjá monnum vann Anthony Pannier við 3:52.07. Lesið her á SwimmingWorld Magazine.

3 thoughts on “Canet: Gilot vann 100 frí, Alshammar 50 firvald”

  1. http://www.simma.nu

    “När man går igenom tävlingsresultaten förvånas man en aning över de relativt tunna resultaten som uppvisas. Det finns en stor drös simmare som är rejält långt ifrån formen trots att det bara är dryga sex veckor till VM. Kanske accelererar resultaten när Mare Nostrum avslutas i Monaco lördag-söndag.”

    1. Eg skilji ikki, altso nú tímdi eg ikki at lesa um hatta , men til nú er ein rúgva av Mare Nostrum metum sorlaði sundur. Er tað Hasse sum skrivar ? Hann hevur veri vekk frá svimjing í nøkur ár, kanska tí hehe.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.