Samrøða við Leonard um ‘fiaskoina hjá FINA’

Nei nei, tað er ikki Craig Lord hesuferð, men heldur er ein samrøða á www.floswimming.org, har John Leonard greiðir frá mannagongdini hjá FINA, sum ein av teimum trimum venjarunum í “The FINA Suit Commision”. Og hatta við ‘fiaskoini’ er eisini tikið hagani, úr yvirskriftini “Front Line of the FINA Suit Fiasco : Speakers & Interviews

4 thoughts on “Samrøða við Leonard um ‘fiaskoina hjá FINA’”

 1. Bara tí at “onkur” hevur trúda vid at stedga vid at brúka http://www.svimjing.com av snakkinum um draktirnar, haldi eg ikki man skal begrunda soleidis fyri tí man leggur út her. Øll hava loyvi at hava sína meining og nýtast ikki at forsvara tad tey leggja út her, bara fyri ikki at trakkad “onkran” á tarnar..!!! Bara mín meining

  1. Eg tími ikki ein gang at siga mína meining um hatta. Men gott at tú sjálvur vendur innleggi ímóti tær við at enda við “Øll hava loyvi at hava sína meining” og so forsvara tað soleiðis.. hahaha

   Eg trúgvi at ØLL vita hvat býr aftan fyri eitt innlegg sum hatta. Spell.

 2. Tad eg meini vid er at eitt kjak ikki tolir at “onkur” kemur vid einum ultimatum/hóttan, tad hoyrir snøkt sagt ikki heima í einum kjakid. Og serliga haldi eg tad er spella at fólk atra seg vid at siga sína meining av hesi orsøk. Einki meint vid hvat er rætt ella skeift um evnid sum kjakast verdur um, bara at eg ikki eri vid uppá at bakkad ella lata vera vid at standa vid sína meining, bara tí onkur annar ikki dámar ella er samdur í tí ein skrivar. Boykott er IKKI eitt argument.
  Dugi ikki at síggja at tad er vent ímóti mær sjálvum á nakran hátt (so um tú heldur at tad gerd tad, so síggji eg fegin eina frágreiding). Tad er ikki vent ímóti nøkrum persóni, men bert ímóti kjakinum og kjakreglum sum heild!!!

  Um tú heldur okkurt annad býr aftanfyri, so tú um tad.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.