Phelps roynir nýggjan frí-teknikk

“It’s a significant change. You’ll be able to tell exactly what I did as soon as I take my first stroke”, sigur Michael Phelps í samrøðu við Associated Press, her á baynews9.com, og heldur áfram “”I’m going to try it this year. If it works, it works” … “If it doesn’t, I’ll go back to the old stroke.

Michael Phelps fer nú at kappast aftur fyri fyrstu ferð síðani Beijing, á stevnuni Charlotte UltraSwim tann 14. – 17. mai. Helt eina langa pausu, og fekk síðani 3 mánaðar karantenu frá amerikanska svimjisambandinum vegna hitt við hash-roykingini. Hann roynir at skifta til stytru teinarnar, har hann til dømis á Charlotte UltraSwim luttekur í 100 og 200 frí, 100 firvald, umframt einari ikki-upplýstari grein. Les baynews9.com

One thought on “Phelps roynir nýggjan frí-teknikk”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.