Í løtuni er anarki, tá ið tað kemur til ‘superdraktirnar’

Tað vil siga, um tað er satt sum Craig Lord skrivar her á SwimNews.com, úr grein í fronsku avísini L’Equipe. Eftir øllum at døma fara Bernard og Leveaux í dag at lata seg í ávíkavist Arena- og TYR-drakt sum ikki eru góðkendar av FINA, tí at franska svimjisambandið í avmakt ‘vendur blinda eygað til’. Tí sum tað verður sagt niðast í greinini: góðkent og ikki-góðkent kann síggja akkurát tað sama út, á skræðuni.

Her er okkurt sum Craig Lord fær burtur úr samrøðu millum L’Equipe og Denis Auguin, venjari hjá Alain Bernard:

“I am ready to throw in the towel,” Auguin tells L’Equipe. This is a coach who has painstakingly prepared his athlete, has seen his athlete have to don a suit last year that was necessary for him to do what he did and now must take more strides down that same road knowing that the further they go down that road, the more their good work as coach and athlete is diminished. What a sad state of affairs, what a dreadful, woeful mess the sport is in.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.