Danir loyva ‘superdraktunum’ til DM, við fyrivarni

Sum tit kunnu lesa her á heimasíðuni hjá danska svimjisambandinum, so áseta tey nú somu reglu sum FINA hevur ásett, at svimjarar framyvir bara mugu vera í éinari drakt á svimjistevnum, sum ikki má dekka nakka, akslar ella øklar. Samstundis áseta tey við fyrivarni hesa reglu: Såfremt FINA ikke har offentliggjort listen over godkendte badedragter inden den 1. april 2009, vil de nuværende tilgængelige konkurrencedragter kunne benyttes til Danish Open 2009, dog under hensyntagen til de nye regler omkring udformningen af dragten samt FINA Gr 5.3. Denne dispensation vil være gældende til og med den 19. april (efter DM-H) hvorefter situationen vurderes igen.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.