Forvitnislig ráðstevna í Norðurlandahúsinum, mikudagin

Fólkaheilsuráðið og ÍSF skipa í felag fyri almennu ráðstevnuna “Føroyar í rørslu“, í Norðurlandahúsinum nú mikudagin 11. mars 2009 frá kl 13 til 16:30, í sambandi við at árið í ár er rørsluár. Pál Weihe kemur at greiða frá hvussu nógv føroyingar røra seg sum er, Magni Mohr fer at greiða frá nyttuni av ymiskum venjingarhættum, finski professarin Ilkka Vuori fer at greiða frá finsku royndunum at fáa politikarar at taka undir við likamsvirknisætlanum, og svenski Bengt Sevelius fer at greiða frá hvussu ítróttarfeløgini kunnu geva sítt íkast til fólkaheilsuna gjøgnum likamsvirkni. Ráðstevnan er ókeypis, men tú mást melda til áðrenn í morgin, 9. mars kl 12:00. Les meira á www.folkaheilsa.fo

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.