Schoeman sett heimsmet í 50 frí (á stuttbana)

Fyrst var hann í gjárkvøldið bara éin hundraðpart frá heimsmetinum hjá kroatiska Duje Draganja, sum var 20.81 frá HM í Manchester í vár, og síðani buldraði suðurafrikanski Roland Schoeman metið niður í dag, til 20.64, á suðurafrikansku stutthyljameistarastevnuni. Lesið SwimInfo

One thought on “Schoeman sett heimsmet í 50 frí (á stuttbana)”

  1. Puha, stemningurin var opinbart ikki góður millum suðurafrikanarar, runt OL. Róp og skrál, onkur svimjari sum mátti ganga í sponsorskógvum sum góvu fysiska pínu. Neethling mátti leggja inn í millum Zandberg og (venjaran) Dirk Lange, og mundi tá fingið nevan. Lovar at taka seg úr suðurafrikanskari svimjing, um ikki (týski) Dirk Lange ger tað. Og so framvegis.

    http://www.swimnews.com/news/view/6421

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.