Furesø Avis um Pál Joensen

Stórt rós til okkara ungu hetju, her í Furesø Avis:

I den danske lejr var der også stor sympati for Færøernes kæmpetalent, Pál Joensen, der på imponerende vis gjorde “rent bord” på de lange distancer idet han vandt både 400m, 800m og 1500m fri i fremragende tider. Han satte sågar ny nordisk seniorrekord i 800m fri og stjal dermed titlen fra Danmarks OL-svømmer Mads Glæsner.

Og so eitt til okkum øll at bíta merki í:

EJM svømmerne vil for manges vedkommende være på toppen af deres karriere om 4 år ved OL i London. Det må siges at Storbritanien allerede er i fuld gang med forberedelserne, de vandt nemlig den ene medalje efter den anden, satte flere mesterskabsrekorder og har nu mange stærke juniorsvømmere som køres i stilling til at tage medaljer til OL på hjemmebane i 2012.

Kunnu vit náa tað? Verður Pál klárur at verja Føroyar á OL í 2012? Eg vóni tað!

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.