Elspa nú av álvara á veg inn á danska A-landsliðið

Citat Bo Jacobsen, venjari hennara og fleirfaldur ársins venjari í Danmark á westswim.dk: Dernæst kom Elspa perfekt fra start i 50 ryg og vandt i supertiden 29.67, som formentlig bringer hende ind på A landsholdet fra sæsonstart.

2 thoughts on “Elspa nú av álvara á veg inn á danska A-landsliðið”

  1. Eitt annað citat hjá Bo av heimasíðuni: Trænermæssigt stod det så skidt til ift. min forventede udtagelse, men idag fik vi mail om at jeg kommer med til OL som træner med mindre det danske hold bliver mindre end nu.

    … hann er ikki høvuðs-landsliðsvenjari, men hann ikki allíkavæl hava eina hóming av at Elspa hevur ein kjans á koma á danska A-landsliðið ? 🙂

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.