Á nei, Nystrand sigur langt tá ið tú ert ungur og so ‘hygg’ tá ið tú ert vaksin

Stefan Nystrand skrivar her í bloggu síni um hetta at venja nógv ella minni:

Jag simmar 25000 i veckan för att det är bäst för mig personligen. Det innebär inte att det funkar för alla. Vi har provat under åren med längre och kortare och det funkar inte för mig helt enkelt. Jag har simmat min beskärda del av 50-75000 veckor, för inte mindre än 4 år sen till och med när jag var i landslaget. Jag är onekligen mycket bättre nu än vad jag var då.

När jag var yngre så simmade jag jättemycket meter och massa landträning. Ingen sprint eller styrketräning fram till dess jag var 18 år. Det har nog hjälpt mig och jag tror inte jag skulle vara så bra om jag körde som jag kör nu när jag var 13 år!

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.