4 thoughts on “Veit nakar nakað um UM ?”

 1. Hvussu nógvir svimjarir í bólki 3 hava bronsunál. Og hví skal UM fyri bólk 3 hava sama krav sum eitt FM ? Hvør tekur sovornar avgerðir ? Skal FM nú hava silvurnál sum kravtíð ?

  Hvussu nógvar kappingar hevur bólkur 3 svomi í ár, hvussu nógvar møguleikar hava hesu ungu fólkini havt fyri at ogna sær eina bronsunál, og eg hugsi um tey sum fyri stuttari tíð síðan svumu í bólki 2 ?

  Ein kapping verður í Vági har kravtíð verður gullnál, hvør kemur við ?

  Opin bólkur: Gentur fáa ikki ein 1500m og dreingir fáa ikki ein 800m. Einki met NADA! SSF ætlar sær bert at hugna sær á FINA kongressum, men ikki taka FINA lógir seriøst. Hmm sigi eg bara.

  Og bólk 3 langar man út eftir við somu kravtíð sum til eitt FM.

  Er hettar við til at menna føroyska svimjing ? Neyvan, men kanska eg einki veit um svimjing, og hettar er vegurin fram…. kanska Einstein aftanfyri bronsunáluna í b´3 kann greiða frá hvussu hettar skal hanga saman ?

  1. Um hetta er ársins unglingameistarastevna, so er tað synd og skomm at taka hana frá teimum ungu. Og hvør skal siga – um kravtíðin til UM er bronsunál, hví er kravtíðin til FM so eisini bara bronsunál? Ikki at eg vil hava harðari kravtíðir til FM, men tað er væl undarligt.

 2.  Hvat við hinum ,sum onga nål hava fingi, venja líka hart , sleppa ikki við til kapping, virkuliga synd fyri tey,  vit  vita, at í  svimjing  liggur ikki líka væl fyri hja øllum, men tey hanga í at trena , men nú, vera tey bara koyrt til viks, nú missa vit tey skjótt ,um vit ikki gera okkurt, hvør tímur at venja viku eftur viku og ikki sleppa at svimj Kapp , bólkur 3 og uppeftur svimja so fáðar kappingar í ár ???? harmeligt at gera so , tað er viktugt at royna at fáa tey at hanga við , tí at tað nemligani hasin aldurin har tey beginna at missa hugin at svimja um ikki at tað er stuttligt og spennandi :

  1. Bara ífall at tit misskilja hatta sum eg skrivaði oamfyri, so meini eg ikki at har eigur at vera nøkur kravtíð til UM.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.