Kristian og Pál settu báðir met í nátt

Ella í morgun, avstralska tíð. Dánjal Martin Hofgaard úr TS átti føroyska metið við 55.54 sekundum. Men so tók fyrst Pál Joensen tað við 55.07, og síðani Kristian Olsen úr Klaksvík við flottum 54.43. Tey sum sótu uppi í nátt biðja heilsa, at man sá báðar væl á Eurosport, við nærmynd og tað heila 🙂

Á tsvim.com sæst ein frálík mynd av Kristiani á HM, har hann er avmyndaður saman við tiltikna (men nú givna) Alexander Popov. Sum eisini gevur eina hóming av hvussu stórir hesar bestu sprintararnir egentliga eru (onkur russiskur vísindamaður roknaði einaferð út, at skuldi man taka metið hjá Popov, so mátti man vera hægri enn hann… veit ikki um tað helt, men tað er nokk nakað um tað, sum við kappróðrarbátunum).

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.