Manaudou vil undir 4 í 400 frí

Nógv verður tosað um Michael Phelps í hesum døgum, og um hvussu vítt hann verður fyrsti svimjari sum vinnur 8 gull á HM. Men hansara skrá er lítið av miklum í mun til tær 9 tilmeldingarnar hjá fronsku Laure Manaudou, sum við innleiðandi og semifinalum kann viðføra at hon hesar sjey dagarnar skal svimja kappast 7450 metrar tilsamans.

Hon hevur longu vunnu teir 400 frí í dag, í eini tíð sum hon bestemt ætlar sær at betra um seinni. Segði her í vikuni, at hon fór ikki at umhugsa at gevast við svimjingini fyrr enn hon svam undir 4 minuttir í 400 frí. Hon er eisini rættiliga vís í at vinna teir 800 frí, um ikki Otylia Jedrzejczak klárar at koppa henni. Og so eru tað 200 frí og 1500 frí, umframt 50 og 100 rygg, og stafettir.

Tit kunnu lesa um ætlanir hennara her á eurosport.com og her á swimnews.com. Laure Manaudou er forrestin ein øgilig gella, sjálvt eftir fronskum mátistokki. Tá ið fjølmiðlarnir ikki skriva um hennara brøgd – sum til dømis at hon í fjør tók 18 ára gamla heimsmetið hjá Janet Evans í 400 frí – so er tað um hvussu hon klandrast við venjarar og svimjisamband, ella bara vinnur í italienskari svimjihettu tí at sjeikurin er haðani.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.