Her sært tú HM 2022

Heimsmeistarastevnan 2022 byrjar nú fríggjadagin, við luttøku av eisini føroyskum kappsvimjarum. Altjóða svimjisambandið FINA skrivar her, at vit í Føroyum fara at kunna fylgja við á serligu stroymingsrásini AllAquatics, bæði beinleiðis og eftir tørvi.

Tey sum fara at luttaka fyri Føroyar, eru systkinini Bartal og Vár E. Eidesgaard. Bartal fer at luttaka í 100 og 200 frí, og Vár í 800 og 1500 frí. Vár er longu í Budapest, har hon hevur vant síðani tíðliga í ár, meðan Bartal og hini eru ávegis nú.

Skráin sæst her – byrjað verður við synkrosvimjing longu fríggjadagin, meðan kappsvimjingin er leygardag 18. til leygardag 25. juni, og tað so aftaná tað er kaving, havsvimjing og vatnpolo fram til leygardagin 2. juli.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.