Ann Ellingsgaard nýggjur aðalskrivari hjá Svimjisambandi Føroya

Svimjisamband Føroya hevur sett Ann Ellingsgaard sum aðalskrivara. 

Ann og Rókur skriva undir sáttmála. Lis Gøthe í Jákupsstovu eigur myndina

Ann er kent andlit í føroyskari svimjing. Hon hevur børn sum ganga til svimjing, og hevur sjálv verið virkin í Havnar Svimjifelag við ábyrgd fyri svimjiskúlanum, umframt sum sjálvboðin fyri Svimjisamband Føroya.

Ann hevur drúgvar royndir sum samskipari, skrivari og verkætlanarleiðari, frá størvum sum millum annað verkætlanarleiðari í Norðurlandahúsum, Event Manager hjá Hotel Hafnia, og nú síðani 2018 sum samskipari og skrivari hjá Fakfelagssamtarvinum, har hon framvegis er í hálvtíðarstarvi. 

5 umsóknir komu inn til starvið sum aðalskrivari hjá Svimjisambandi Føroya. Ein samdur setanarbólkur mælti nevndini hjá Svimjisambandi Føroya at seta Ann í starv. Starvið sum aðalskrivari er skipað sum hálvtíðar starv.

Ann Ellingsgaard tók við starvinum hin 1. mars 2022, og er farin beint í gongd, millum annað við at vera skrivari á kalendarafundinum, sum var hin 2. mars.

Við svimjikvøðu

Vegna starvsnevnd SSF

Rókur í Jákupsstovu, formaður

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.