Ætlan kunngjørd fyri Danish Open 2021 – Nú stevna í tveimum

Dansk Svømmeunion hevur nú kunngjørt sína ætlan fyri Danish Open 2021, at verða í tveimum við fyrst FINA-góðkendari OL-úttøkustevnu við lutfalsliga hørðum kravtíðum hin 17. til 21. apríl, og síðani við lutfalsliga linari kravtíðum sum hjá seniorum til DM á langgeil til restina av svimjarunum hin 22. til 25. apríl.

Taastrup Svømmehal

De første 5 dage (stævne 1) afvikles som et FINA-godkendt OL-kvalifikationsstævne med kravtider svarende til B-kravtiderne til EM junior 2021 plus 2%. Her afvikles 50, 100 og 200 meter løb med indledende i A- og B-flights og finaler og 400, 800 og 1500 meter løb som direkte finaler. Hver svømmer kan maksimalt deltage i 4 løb og kun et løb pr. stævnedag.

De næstfølgende 4 dage (stævne 2) afvikles med kravtider svarende til definitionerne for “professionel idræt” og afvikles som direkte finaler i alle løb.

Ingen svømmere kan deltage i både stævne 1 og stævne 2 hverken helt eller delvist. Svømmere, der er kvalificereret til stævne 1 kan vælge ikke at deltage i stævne 1 og i stedet udelukkende deltage i stævne 2. Hver svømmer kan maksimalt deltage i 4 løb og kun et løb pr. stævnedag.

Her er stevnusíðan hjá fyrstu stevnu: https://xn--svmmetider-1cb.dk/staevne/?8603/danish_open_2021_-_staevne_1

Og her er stevnusíðan hjá næstu: https://xn--svmmetider-1cb.dk/staevne/?9406/danish_open_2021_-_staevne_2

Her eru reglurnar um hvussu tey m.a. definera ‘professionellan ítrótt’: https://www.svoem.org/_files/corona/retningslinjerforprofessionelle_28.januar_2021.pdf

Har stendur m.a. at: “I svømning defineres udøvere på højeste nationale niveau, som alle de svømmere som pt. opfylder definitionerne for professionel idræt (opnået seniorkravtid til DM-L 2021 inden for kvalifikationsperioden) og har et aktuelt behov for at træne i jeres træningsmiljø.”

Og her eru kravtíðirnar til m.a. DM-L 2021: https://www.svoem.org/_files/Dokumenter/sportsafdelingen/nationaleevents/kravtider/kravtidsmodel_nationaleevents_20202021.pdf

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.