Pernille Blume klárað kravtíð til OL í 50 og 100 frí

Danska Pernille Blume kláraði í morgun at kvalifisera seg Olympisku Leikir í Tokyo, tá ið hon í innleiðandi riðlunum á Golden Tour stevnuni í Marseille svam 50 frí skjótast av tilmeldaðu kvinnum, 24.31 har kravtíðin er 24.71. Hetta er sambært SwimNews.dk skjótari enn nøkur onnur donsk kvinna nakrantíð hevur svomið, og er hon tí eisini rættiliga vís í at sleppa at forsvara sítt olympiska meistaraheiti í hesari grein, tá og um vit koma so langt sum til OL í Tokyo.

Í gjár kvalifiseraði Pernille Blume seg eisini á dupulta teininum, við at svimja fyrst 53.73 í innleiðandi og síðani 53.89 í A-finaluni, har hon endaði sum nr 5 av teimum tilsamans 43 tilmeldaðu. Danska kravtíðin er her 54.38 sekund, og eru tað nú hon umframt Signe Bro sum hava klárað hesa tíð, Signe við 53.83 frá OL-úttøkustevnuni í Vejle herfyri. Sí swimnews.dk

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.