Formaður Lars R. Aa. Jørgensen fer nú frá vegna rokið í Dansk Svømmeunion

Lars R. Aa. Jørgensen leggur nú frá sær sum formaður í Dansk Svømmeunion, vegna rokið sum hevur verið har seinastu árini:

“Kære alle

Jeg har besluttet at træde tilbage som formand for bestyrelsen i Dansk Svømmeunion. Dette sker, da jeg ikke ønsker, at mit virke skal stå i vejen for, at Dansk Svømmeunion kan genvinde sine kræfter og arbejde fremadrettet med at hjælpe og støtte 300 svømmeklubber og cirka 190.000 aktive overalt i Danmark.

Den seneste tid har været hård med interne stridigheder, mistillidsvotum og artikler i aviserne. Ikke kun for mig personligt, men også for medarbejdere, for frivillige og for mange af de mennesker, der lever og ånder for svømmesporten. Det kan ikke blive ved på denne måde. Det er vigtigt, at arbejdet i unionen kommer tilbage på sporet til gavn for unge og voksne, der forhåbentlig snart kan dyrke deres sport igen.

Tilliden til, at jeg kan stå i spidsen for bestyrelsen, er ikke solidt funderet. Derfor er det bedst, jeg trækker mig, hvilket jeg gør, så snart det er muligt at afholde en generalforsamling og vælge en ny formand. Jeg vil bede de af jer, der er meget uenige med mig, om at have forståelse for, at det ikke er muligt at afvikle en generalforsamling nu – selvom det ville være godt for alle at kunne komme videre med det samme.”

Les meira her á heimasíðuni hjá Dansk Svømmeunion

Sitandi nevnd hevði sambært Ekstra Bladet bjóðað mótstøðufólkum sínum, at formaðurin skuldi fara frá afturfyri at tey trektu misálitið frá 26 feløgum aftur, uttan úrslit. Hetta skrivar Dansk Svømmeunion eisini um her.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.