Svenska meistarastevnan á stuttgeil avlýst vegna korona

Svenska svimjisambandið kunngjørdi í dag, at tey noyðast at avlýsa svensku meistarastevnuna og juniormeistarastevnuna á stuttgeil 2020, sum skuldi verða í Helsingborg hin 11. til 15. november, vegna íkomnu støðuna við koronasmittu.

 – Vi har haft tät dialog med både RF, arrangörsklubben och arrangörsstaden, men i dagsläget finns det tyvärr ingen möjlighet för att genomföra tävlingen. Det är en utmanade tid för oss alla och vi behöver hjälpas åt att hålla i och hålla ut för att minska smittspridningen. Jag har full förståelse för att det innebär en besvikelse för våra idrottare och föreningar när förutsättningar förändras med kort varsel, och jag lider verkligen med dem, men detta är tyvärr den verklighet vi lever i just nu, säger Förbundschef Mikael Jansson.

Image courtesy of Jsdo1980/Wikmedia Commons, CC BY-SA 3.0

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.