FINA dagført kravtíðarskipanina til OL 2020 í Tokyo í 2021

Altjóða svimjisambandið FINA hevur dagført sína kravtíðarskipan til Olympisku Leikir 2020 í Tokyo í 2021, sum skilst serliga so at kravtíðarskeiðið hjá einstaklingum nú er frá hin 1. mars í 2019 til hin 27. juni í 2021, og kravtíðarskeiðið hjá liðsvimjingum (stafettum) nú er frá hin 1. mars í 2019 til hin 31. mars í 2021.

tokyo olympics photo
Photo by t-mizo

Kravtíðirnar skulu klárast á serliga útvaldum stevnum; men er øll hendan kravtíðarskipanin eitt sindur óviðkomandi fyri okkum føroyingar, av tí at tað enn eru danir sum seta treytirnar fyri eisini føroyskari luttøku á Olympisku Leikum, íroknað hvørjar stevnur sum kravtíðirnar kunnu klárast á. Til nú í 2020 vóru donsku úttøkustevnurnar Danish Open og Swim Open Stockholm, ið sum kunnugt báðar vórðu avlýstar vegna koronafarsóttina.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.