Aðalfundur í Svimjisambandi Føroya 2020

Svimjisamband Føroya hevði í dag hin 16. mai 2020 sín árliga aðalfund, á Parnassinum á Hotel Hafnia. Á skránni var útyvir formansfrágreiðing og framløga av roknskapinum, eisini val av nevndarlimum, har Sørin S. Djurhuus og Eyðun Húsgarð stóðu fyri vali, umframt formaðurin Rókur í Jákupsstovu. Allir tríggir vórðu afturvaldir.

Starvsnevndin hevði sum innkomið mál, at broyta lógina fyri Svimjisamband Føroya so at hon eisini nevnir okkara atlimaskap í evropeiska og altjóða lívbjargingarsambondunum ILS/ILSE. Hetta varð samtykt.

Aftaná sjálvan aðalfundin var ein lítil eykafundur til at viðgera, hvussu vit ætla at gera í sambandi við næstkomandi Aldursbólkameistarastevnu í Tórshavn hin 30. og 31. mai 2020, so at vit yvirhalda almennu tilmælini til at umganga coronasmittu, umframt okkara egnu kappingartilmæli sum avtalað við coronaráðgevingina í gjár.

Parnassið á Hotel Hafnia var valt til at tryggja neyðugu frástøðu, eisini nú í sambandi við aðalfundin, og riggaði tað óføra gott.

Her niðanfyri er formansfrágreiðingin umframt roknskapur SSF fyri 2019.

Vegna starvsnevnd SSF

Rókur

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.