‘Det er den største skandale i dansk eliteidræt nogensinde’

Hetta heldur Mads Øland, formaður í Danske Elitesportsudøveres Forening, í atfinning mótvegis Dansk Svømmeunion og Team Danmark, nú úrslitið av óheftu kanningini av viðurskiftunum í donsku úrvalssvimjingi varð løgd fram í gjár.

Tosað verður um møguligt endurgjaldskrav; og hann er glaður um at stjórin í Dansk Svømmeunion er søgd úr starvi, tí sum hann sigur, “Det var helt umuligt at opbygge tillid mellem gruppen af svømmere og Svømmeunionen, hvis Pia Holmén Christensen var fortsat”

“Lige nu er svømmerne spredt til atomer, fordi man ikke har et velfungerende nationalt træningscenter. Fordi der ikke er en tillid mellem svømmerne og forbundet”

Lesið her á DR og hyggi t.d. eisini at fyrstu søgu í TV Avisen í gjár, umframt hetta brotið á DR

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.