Dregur út við kanningini av donsku úrvalssvimjingini

BT veit at siga, at kanningini av donsku úrvalssvimjingini verður seinkað nakað, sum annars skuldi verða klár her síðst í oktober.

»Vi havde et ønske om, at undersøgelsen skulle være afsluttet i oktober. Men det er ikke hurtigheden, der i denne sammenhæng er det vigtigste. Vores ønske er, at vi får så grundig en analyse som overhovedet muligt.« […]

Er det jer i Team Danmark eller Kammeradvokaten, der har taget denne beslutning?

»Det er Kammeradvokaten. Vi har bedt om en uvildig undersøgelse, og mens den er i gang blander vi os ikke. Af gode grunde kigger vi ikke Kammeradvokaten over skulderen, men leverer de oplysninger, de har brug for.«

Lone Hansen, stjóri í Team Danmark, greiðir í greinini hjá BT frá hvussu kamaradvokaturin hevur brúkt eisini sosialar miðlar sum Facebook og Linkedin til at koma í samband við teir umleið 800 svimjararnar sum seinastu 18 árini hava vant í donsku landsliðsskipanini.

»Flere mennesker på fuld tid er i gang, så vi kan holde os inden for en tidsramme, der ikke trækker alt for langt ud. Der er jo ingen, der kan holde til at blive ved med at være under undersøgelse.«

Hendan kanning varð sett í verk sum fylgi av hesum dokumentari hjá DR í vár.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.