Viktor angrar HM í Korea, fer aftur til Leifi og Aalborg

Tað hevur verið rættiliga nógv rok runt um danska svimjilandsliðið í seinastuni, við søgum serliga hjá DR um fyrr framdar almennar vigingar og harav fylgjandi happing av landsliðssvimjarum, og síðani nú uppsøgn av ella frá venjarunum á NTC.

Fyrstu úrslitini hjá dønum benda tíverri á at hetta sæst aftur í avrikum teirra, og er serliga hendan samrøðan merkisverd hjá TV2, har tey tosa við Viktor B. Bromer sum vann gull á EM 2014.

Hann sigur m.a. beinleiðis at hann angrar at hann fór við til HM í Suðurkorea, og at hann sær fram til at flyta aftur til Aalborg at venja hjá íslendska Eyleifur “Leifi” Johannesson í Aalborg Svømmeklub, heldur enn á NTC.

Nu skal du hjem til din gamle træner ’Levy’. Du sagde, det er dét, du tror mest på frem mod OL. Ud over ham, hvor skal du så finde motivation?

– At få en base. Det at have en base omkring én. At folk over én står for at arrangere ting. At have noget, man stoler på. Og nogen man ved, der gør sit bedste – og vil én det bedste. Det tror jeg kommer til på lang sigt at hjælpe på det hele.

Les eisini hesa grein á Politiken, har Pernille Blume sigst at venja saman við uppsagda venjaranum, umframt at hetta við Viktor verður viðgjørt.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.