Svimjarar á NTC loysa frá posabandinum

Danski toppsvimjarin Daniel Skaaning hevur sent soljóðandi fráboðan til TV2 Sport, eftir øllum at døma vegna svimjararnar á NTC:

Svømmerne på NTC er ekstremt kede af, at situationen er kommet til, at Martin og Mads har været nødsaget til at opsige deres stillinger, og at ledelsen så valgte at fritstille vores trænere med øjeblikkelig virkning. De uenigheder, der har været mellem ledelsen i Dansk Svømmeunionen og trænerteamet om, hvordan eliteidræt skal forvaltes, burde være håndteret i stedet for eskaleret.

Svømmerne på NTC er meget forbavsede over den situation, som ledelsen har sat os i. De river fundamentet og stabiliteten, kort inden VM, væk under os og har ikke været i stand til at løse de problemstillinger, som har været presserende. Ikke nu – og ikke i tiden helt tilbage til 2004 og frem til i dag.

Vi vil rigtig gerne spørge ledelsen, om de mener, at de sender et 100 % forberedt og motiveret hold til VM i Sydkorea?

Svømmerne på NTC har mistet tilliden til, at den nuværende ledelse i Dansk Svømmeunion, med Pia Holmen i spidsen, kan få dansk svømning på rette kurs.

Tað kann væl eisini skiljast sum eitt slag av stillum stuðli til nú farna høvuðsvenjaran, at NTC svimjarar nú leggja út myndir á Instagram, av sær saman við honum:

View this post on Instagram

Essentials.

A post shared by Daniel Skaaning (@daniiskaaning) on

View this post on Instagram

💔⁣ ⁣ ⁣ ⁣ Copyright Lars Møller

A post shared by Emily Gantriis (@emilygantriis) on

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.