Reykjavík International nú størri enn nakrantíð

Guide to Iceland skrivar her at RIG verður hin størsta nakrantíð, har har tey seinastu árini hava havt einar 600 luttakarar í 19 ymiskum ítróttargreinum. Og tá man svimjingin hava átt ein góðan part – um ikki tað er farið púra í loftið nú – tí Sundsamband Íslands skrivar her at tey vera eini 395 úr 7 londum sum fara at kappast í svimjing.

Hagtølini síggjast eisini her av heimasíðu SSÍ, har vit kunnu lesa at londini eru Grønland (6 íðkarar), Danmark (24 íðkarar), Føroyar (46 íðkarar), Ísland (216 íðkarar), Noregi (66 íðkarar), Svøríki (10 íðkarar) og USA (27 íðkarar).

Tilsamans verða startirnir einir 1999 í tali, har tær 223 kvinnurnar eiga 1109 og teir 172 mennirnir 890.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.