HSK rósar Alva fyri avrik síni í vetur

Hovedstadens Svømmeklub hevur kosið Alva Hjelm til úrvalssvimjaran hjá sær í desember og januar, við hesum orðum:

Elite 1 nominerer hermed Alvi Hjelm som månedens svømmer på elite 1.

herunder for følgende grunde:

Alvi Hjelm er udvalgt som månedens svømmer fra Elite 1. Han udvælges på hans stærke performance op til, og til det fornyligt overstået EKM i Royal Arena.

Alvi er den mest rutinerede herresvømmer, der befinder sig på Elite 1 i øjeblikket. Med tidligere deltagelse til VM og EM har han haft mulighed for at indsamle sig en del international erfaring, som han skulle vise, at han kunne sætte i spil. Dette må siges at lykkes.

Med 2 flotte løb i henholdsvis 200 IM og 400 IM, i nye bedste tider (2.02.85 og 4.19.92), viser Alvi, at han har lært at modstå presset, når han står på den helt store scene. En kvalitet, som vi mener, kan assistere Alvi langt frem i hans svømmekarrierer.

Hvad endnu flottere er, at de tidligere personlige rekorder i 200 IM og 400 IM var sat i måneden forinden til andre mesterskaber. Alvi formår dermed at vende hjem, forblive koncentreret og hårdtarbejdende, og løfte sit niveau til nye højder på den store scene. STÆRKT!

Et kæmpe stort tillykke med din stærke performance og titlen som månedens svømmer!

Lesið her á hsk.dk

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.