Nógv føroysk heiðursmerki eitt hektiskt kvøld í Reykjavík

Føroyingarnir megnaðu aftur í kvøld at vinna sær heiðursmerkir, tá ið fyrsta veruliga finaluumfar fyri opna bólkin varð avgreitt nú á Reykjavík International 2017. Ásbjørg Hjelm úr Ægir vann silvur í 50 bringu, Sára R. Nysted úr Suðuroyar Svimjifelag silvur í 200 blandað, Signhild Joensen úr Ægir bronsu við nýggjum føroyskum meti og juniormeti í 100 rygg, Róland Toftum úr Suðuroyar Svimjifelag gull í 100 bringu, Sára R. Nysted silvur í 200 bringu og Ásbjørg Hjelm bronsu, og Jana B. Thomsen úr Ægir bronsu í 100 firvald.

 

Róland gull í 100 bringu. Jón Bjarnason eigur myndina
 
Hartil vann Magnus Jákupsson sum svimur fyri Farum og Danmark gull í 50 rygg og silvur í 50 firvald.

Sum skilst so var finaluumfarið rættiliga hektiskt, við framflyting av starttíðspunktinum og avgreiðsla av eini rættiliga drúgvari skrá uppá bara 50 minuttir. Og tíðirnar hjá svimjarunum blivu tí eisini hareftir, so hvørt sum frá leið, hjá teimum sum svumu fleiri kappingar.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.