EM á stuttgeil 2017 fingið búmerki

Danir kunngjørdu í gjár búmerkið til EvropaMeistarastevnuna á stuttgeil 2017, sum verður í nýggju multihøllini Royal Arena í Keypmannahavn, frá 13. til 17. desember 2017.

2017-len-escsc-logo-color-480x330

– Med vores nye logo har vi et mål om at skabe en let international genkendelighed til, at EM afvikles i Danmark. Derudover vil vi gerne visuelt kommunikere, at eventen skal foregå i Royal Arena, og at vi putter vand i Royal Arena, så man kan svømme der. Vi glæder os til at give EM i svømning 2017 en visuel identitet og komme i gang med at synliggøre og markedsføre EM i Danmark og internationalt, udtaler eventchef for EM 2017, Mads Bang Aaen

Lesið her á svoem.org

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.