Europa Cup í Keypmannahavn er ein óslípaður diamantur, segði Hestoy vegna LEN

Jon Hestoy hevði so avgjørt tey føgru orðini frammi, tá ið hann í morgun vegna evropeiska svimjisambandið LEN setti Keypmannahavnar-partin av Europa Cup stevnuni í open water svimjing, saman við umboðum frá Sport Event Danmark og Dansk Svømmeunion.

– Det er helt symbolsk, at vi står her ved Den Sorte Diamant. Europa Cuppen her i København er helt klart en usleben diamant med masser af potentiale til meget mere. Det tager tid at etablere sig som event, og det er utvetydigt en kæmpe fordel, at cuppen ligger i forbindelse med motionsarrangementet Christiansborg Rundt. Vi arbejder på en ny struktur for netop vores Europa Cup. Vi ønsker alt det, som København har: I hjertet af en storby, i forbindelse med et motionsarrangement med top professionel afvikling og i det skønneste vejr, siger Jon Hestoy, som er teknisk delegeret fra det europæiske svømmeforbund, LEN.

Lesið her á svoem.dk

Image courtesy of Jesper Westley / Dansk Svømmeunion
Image courtesy of Jesper Westley / Dansk Svømmeunion

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.