Sára 1:00.17 og nýtt føroyskt juniormet í 100 frí

Sára Ryggshamar Nysted úr Suðuroyar Svimjifelag setti í morgun stórt nýtt føroyskt juniormet í 100 metra frísvimjing á langgeil, tá ið hon í innleiðandi riðlunum á Reykjavík International Games 2015 svam teinin uppá 1:00.17.

Hetta var besta tíð hjá gentum 14 ár og yngri, og næstbesta av øllum aftanfyri bara donsku svimjistjørnuni Mie Ø. Nielsen, og Sára vann sostatt bæði gull í yngra bólkinum, umframt at svimja seg í A-finalu undir liðini á Mie, seinnapartin.

Victoria Wigant Eysturdal úr Ægir átti føroyska juniormetið á 1:01.30, frá Mare Nostrum stevnuni í Canet-en-Roussillon í juni 2014. Shaila millum Garðarnar úr Suðuroyar Svimjifelag eigur tað eftirhondini rímiliga gamla føroyska metið á 59.63, frá HM í Rom í 2009.

One thought on “Sára 1:00.17 og nýtt føroyskt juniormet í 100 frí”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.